Продукти:
2 бр. пилешки гърди
2 скилидки чесън
400 гр. домати
1 ч. л. захар
150 гр. сирене
50 гр. топено сирене
червен пипер
риган
сол
масло
Начин на приготвяне:
Разрязваме пилешките гърди на две, така, че да се получат 4 бр. Наръсваме с черен пипер и сол. Потапяме ги в брашно и пържим в олио до златисто от двете страни. Изваждаме пържолите, изливаме олиото, забърсваме тигана със салфетка, поставяме маслото и запържваме чесъна. Прибавяме доматите, захарта и ригана и оставяме да къкри докато соса се сгъсти. След това слагаме изпържените филета в огнеупорна тенджера, слагаме доматения сос, натрошаваме сиренето, нарязваме топеното сирене и печем до разтапяне на сирената.
2 бр. пилешки гърди
2 скилидки чесън
400 гр. домати
1 ч. л. захар
150 гр. сирене
50 гр. топено сирене
червен пипер
риган
сол
масло
Начин на приготвяне:
Разрязваме пилешките гърди на две, така, че да се получат 4 бр. Наръсваме с черен пипер и сол. Потапяме ги в брашно и пържим в олио до златисто от двете страни. Изваждаме пържолите, изливаме олиото, забърсваме тигана със салфетка, поставяме маслото и запържваме чесъна. Прибавяме доматите, захарта и ригана и оставяме да къкри докато соса се сгъсти. След това слагаме изпържените филета в огнеупорна тенджера, слагаме доматения сос, натрошаваме сиренето, нарязваме топеното сирене и печем до разтапяне на сирената.
0 коментара:
Публикуване на коментар