Продукти за блата
4 кръгли пандишпанови блата с диаметър 26 см.
4 кръгли пандишпанови блата с диаметър 16 см.
за крема:
500 гр. маскарпоне
100 гр. шоколад
100 гр. пудра захар
ванилия
250 гр. масло
за гарниране:
1.5 кг. фондан
Начин на приготвяне:
Разбиваме мекото мосло с пудра захар, добавяме разтопения шоколад, ванилията и маскарпонето. Разбиваме с миксер докато се получи пухкав крем. Сглобяваме тортата като нареждаме блат, крем. Сглобяваме отделно големия етаж и малкия. Поставяме в хладилника за 2 часа. След това разбиваме на крем маслото с пудрата захар и измазваме двата етажа отгоре е отстрани. Поставяме в хладилник за за 12 часа. На другия ден украсяваме тортата с фондан.
0 коментара:
Публикуване на коментар