събота, 31 август 2013 г.

Скумрия в билков сос


Продукти:
4 скумрии
4 с.л. масло
риган, розмарин, босилек
сол

За соса:
400 гр. сметана
пресен лук
риган, розмарин, босилек





Начин на приготвяне:
Почистваме рибите, осоляваме ги, поръсваме с подправките и  ги овиваме по отделно в алуминиево фолио, като във всяка слагаме по една с.л. масло. Печем на 250 градуса за около 15 мин. След като  изстинат рибите, внимателно отваряме фолиото и изсипваме отделилия се сок в тиган. Нарязваме перата лук, задушаваме и добавяме с подправките.Прибавяме сметаната. С получения сос заливаме всяка риба.



0 коментара:

Публикуване на коментар