понеделник, 2 септември 2013 г.

Панирани пилешки пържоли с кайсии и сирене

Продукти за 4 порции:
4 пилешки пържоли
черен пипер
брашно
2 яйца
кайсии от компот (праскови, ананас)
сирене (кашкавал)





Начин на приготвяне:
Начукваме пържолите. Посоляваме ги и наръсваме с черен пипер. Овалваме ги в брашно, потапяме в разбитите яйца и пържим в нагорещено олио от двете страни до зачервяване на панировката. След това ги нареждаме в тавичка, слагаме отгоре кайсии от компот, наръсваме с настъргано сирене и запичаме на фурна за 10 мин. Може и на микровълнова фурна на програма за грил.
Източник: bg-mamma





0 коментара:

Публикуване на коментар