събота, 1 декември 2012 г.

Байганети със сирене



Продукти:
300 гр. сирене

За паста " Пат а фри" за паниране:
160 гр. брашно
200 гр. бира 
3 яйца
сол


Начин на приготвяне:
Първо приготвяме пастата "Пат а фри". 
Отделями белтъците от жълтъците. Разбиваме жълтъците с бирата, прибавяме брашното и разръркваме докато се получи еднородна смес. Прибавяме разбитите на сняг белтъци.Накрая посоляваме с една щипка сол.
Нарязваме сиренето на кубчета, потапяме в панировката и пържим в маслена баня във фритюрник.
Байганети могат да се приготвят и с кашкавал, кримвирши или с пилешко месо.







0 коментара:

Публикуване на коментар