понеделник, 11 март 2013 г.

Кавърма по воденичарски


Продукти:
1 кг. свинско месо
1кг. лук
500 гр. пресни гъби
300 гр. зелени пиперки
сол
черен пипер
чубрица
олио






Начин на приготвяне:
Изпържваме в мазнината нарязаното на ситно месо.
Прибавяме нарязаните на едро лук, гъби и пиперки.
Посоляваме, прибавяме черният пипер и чубрицата.
Изсипваме в гювеч или в гювечета и печем  90 мин  на 200 градуса.
След това още 30 мин. на 150 градуса.
ДА ВИ Е СЛАДКО!



1 коментара:

И аз правя нещо подобно. Много вкусничко става :)
Поздрави, Роси!

Публикуване на коментар