неделя, 24 март 2013 г.

Пиле по азиатски



Тази рецепта се приготвя на тефлонов тиган, без мазнина и сол.
Лека и здравословна!



Продукти за 1 порция:
200 гр. пилешко филе
2 зелени пиперки
1 морков
200 гр. гъби пресни или стерилизирани
соев сос
50 гр. вино



Начин на приготвяне:
Нарязваме на жулиен /ивички/ пилето, гъбите, морковите и пиперките. Поставяме в тефлонов тиган морковите и задушаваме около 5 мин., прибавяме пиперките, гъбите, пилето и соев сос. Задушаваме още 5 мин. Прибавяме виното и оставяме да поври, докато се изпари течността. Сервираме топло.







0 коментара:

Публикуване на коментар